26

авг

ribbon

“Бобита” поемат Сънито догодина

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Полицаи от Англия да бъдат командировани в курортен комплекс Слънчев бряг, за да подпомагат работата на колегите си в комплекса. Това поискаха представители на СНЦ “Съюз на собствениците” – Слънчев бряг по време на среща в курорта с Невил Блекууд, полицейски съветник към дирекция “Консулски отношения” на Министерството на външните работи на Великобритания.

За такова присъствие на чужди полицаи през Лято 2012 трябва да се отправи предложение и до МВР на България и между двете страни да започнат преговори за уточняване на параметрите, а именно какъв ще е броят на командированите, както и за какъв период от време ще работят в курортният комплекс, каза Блекууд и добави, че в курортните градове в Англия полицията е изключително активна.

Сигурни сме, че това ще е достатъчно успешна форма на съвместна дейност, защото ще дава сигурност на туристите, ще всява респект на гостите от чужбина, които масово нарушават правилата, когато дойдат у нас на почивка – чупят, рушат, създават конфликти, ругаят полицаи, заяви Георги Николчев, хотелиер и член на УС на Съюза.


Подобни публикации