7

дек

ribbon

Спешен конкурс за ново лого обяви “Бургасбус”

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

До 31 декември трябва да се изпратят готовите проекти за обявения от “Бургасбус” ЕООД конкурс за ново лого и послание /slogan/. Изискавнията са логото да отразява общата визия за развитието на “Бургасбус” ЕООД като надежден и модерен автобусен превозвач. Акцентът трябва да бъде поставен върху високите стандарти за обслужване на жителите и гостите на града, които ще предложи новата транспортна техника.

Всеки автор може да предложи за участие в конкурса до 3 проекта, като всеки проект да е създаден специално за целите на конкурса. Логото и посланието да са разработени така, че да са подходящи за използване както в малки, така и в по-големи размери, включително за брандиране на автобуси.
Оценяването ще стане на три етапа, като в първия журито ще избере от 3 до 5 лога /според общия брой постъпили предложения/. Във втория етап потребителите на официалния сайт на дружеството гласуват и избират едно от селектираните от журито лога. Следва обявяване на предложението – победител и връчване на наградите.
Всички постъпили предложения ще бъда публикувани на интернет страницата на “Бургасбус” ЕООД.
Авторът на класираното на първо място предложение ще получи 500 лева и едногодишна карта за безплатно пътуване в цялата градска мрежа. Предложението, класирано на второ място, ще донесе на автора си едногодишна карта за безплатно пътуване по една линия в града по избор. Трета награда ще получи едномесечна карта за безплатно пътуване в цялата градска мрежа.


Подобни публикации