14

фев

ribbon

Над 1000 любовни послания раздадоха “купидони” пред БСУ

Публикувано в: ОбразованиеБургас;
От: Валерия Белчевска

С вълшебен любовен прашец за обич “купидони” от студентската PR academy на Бургаския свободен университет поръсваха вчера всички влюбени, независимо от възрастта им. Всеки присъстващ на празника за Деня на влюбените можеше да получи своето любовно послание, избрано от стрелата на любовта на голямото сърце пред сградата на висшето училище.

Походът на “купидоните” започна от университета, където преподаватели от нежната половина на академичния състав първи получиха любовни послания и пръски от магическия любовен прашец.
Искахме в деня, в който всяка година хората по света изразяват своята обич, да направим колкото се може повече бургазлии съпричастни към най-важното в живота – любовта, декларираха студентите. Всеки, присъединил се към празника, получаваше  балон, сърчице и прекрасно настроение.
По традиция в Деня на св. Валентин млади черевенокръстци пропагандираха безопасната любов и раздаваха презервативи и брошури. Пред БСУ мобилна лаборатория правеше бързи тестове за носителство на ХИВ/СПИН.


Подобни публикации