14

фев

ribbon

Младите в Бургас почетоха св. Валентин

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

И тази година младежите-доброволци от фондация “Астика”  и Младежка доброволческа мрежа в Бургас нe изневериха на своята  традиция,  с вече наложилата се в Бургас инициатива под надслов “Обичам те, любов!”, посветена на празника на любовта – деня на Св. Валентин.

От 14 часа до 17 часа, в “Плаза МОЛ – Бургас” младежите от организацията, облечени в атрактивни костюми на Ромео и Жулиета, приканваха влюбени хора да си направят снимка пред импровизираната стена на влюбените. Целта бе повече хора да засвидетелстват любовта си един към друг пред символа на любовта (огнено сърце). Заедно с това доброволците раздадаха и свои ръчно изработени валентинки с любовни послания,  както и балони във формата на сърце.

Направените по време на инициативата снимки ще бъдат качени на фейсбук страницата astika2003@abv.bg,  където всеки ще има възможност да си хареса снимката на най-влюбената двойка, която в края на месеца ще бъде наградена.

По традиция се проведоха и безплатни прегледи за СПИН. По данни на Районния център по здравеопазване чрез мобилните кабинети за ХИВ-носителство се изследваха общо 156 бургазлии.  Всички резултати са отрицателни.


Подобни публикации