18

ное

ribbon

Измамени от бургаска фирма руснаци протестираха в Москва

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Няколко руснаци, станали жертва на измама от българската строителна фирма “Ес Пи Ес”, оглавявана от Стамат Стаматов, протестираха вчера по време на международната изложба за недвижими имоти, която се провежда в Москва. Те излязоха на Тишинския площад с плакати и раздаваха листовки, в които се иска премиерът Бойко Борисов да се намеси, за да спрат измамите.

На плакатите пише: “Руснаци търсят помощта на премиера Борисов и президента Путин!”; “Измамниците строители в България са реалност”, “Руснаци обвиняват в измама бургаската строителна фирма Ес Пи Ес” и др.
Подобна акция е планирана и в Санкт Петербург, където се провежда изложба на недвижими имоти в павилионите на “Ленекспо”.
Фирмата “Ес Пи Ес” ЕООД е продала апартаменти на руснаците в комплекса “Даймънд Бей” в курорта Слънчев бряг. По-късно е установено, че имотите са заложени в банка ДСК, която налага запор на тези апартаменти заради неплатен дълг.
“Планираме да продължим своите акции, докато българското правителство не обърне внимание на нашия и подобно на нашия проблеми. Знаем, че не сме сами в своята беда. Не искаме да загубим своите спестявания и не желаем нашите сънародници да попаднат в същата ситуация”, казват измамените.
Протестиращите обещават в най-скоро време да организират по-многобройна демонстрация пред българското посолство в Москва.


Подобни публикации