11

дек

ribbon

Всеки трети развод е заради Фейсбук

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Емоционалната изневяра в социалните мрежи е виновна за 30% от разводите, показва статистиката. Изневярата е по-стара от света, както казват сексолозите, но в последно време се появиха нов тип неверни съпрузи. Те лъжат половинките си не физически, а емоционално, което за повечето жени е по-страшно. Достатъчно е само да влязат в мрежата и да намерят човек, който да им даде емоционалното удовлетворение, което не им дават партньорите в реалността.

Според статистиката три на всеки десет брака се разпадат заради социалните мрежи. Все повече мъже започват емоционална връзка с жена в интернет, която по-късно се превръща в истинска, пише БГНЕС. Невинният чат в мрежата или чат със стар приятел е много вероятно да се превърнат в любовен романс.
За да проверите дали изневерявате във Фейсбук на своя партньор, отговорете на следните въпроси: Имате ли желание постоянно да си пишете с виртуалната си половинка? Криете ли разговорите от своя партньор в живота? Променили ли сте паролата си? Избягвате ли сериозните разговори с приятелката или съпругата си? Изпитвате ли сексуално желание към човека, с когото си чатите в мрежата? Ако отговорът на всички тези въпроси е “да”, тогава е време сериозно да се замислите за връзката със своя партньор.


Подобни публикации