9

фев

ribbon

Издирват удавено момче при Мостика в Бургас

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Момче на възраст около 20-25 години е изчезнало вчера вечерта от Мостика в Бургас, съобщи говорителят на Областната дирекция на полицията Цветелина Рандева.
Около 18.00-18.30 часа вчера на бургаския мостик са забелязани две лица от патрул на жандармерията, който осъществява охраната в района на приморския парк. Докато отправяли призиви към двамата да се изтеглят в посока брега, видели единият силует да скача във водата.

По-късно е установено, че са били момиче и момче. Момичето твърди, че не се е познавала с младежа. Той бил на видима възраст 20-25 години, около 170 см. високо . По нейният разказ, момчето я питало какво прави на моста, а тя му отговорила, че снима. Момчето заявило, че оглежда обстановката, след което се разминали. Тя тръгнала към морето, а той към сушата. След това момичето се обърнало и вече не го видяла на моста .
Все още не се знае дали момчето е завлечено от вълните в бурното море или се касае за самоубийство. Въпреки опитите на служители от гранична полиция с прибори за нощно виждане да го открият в морето, засега няма резултат.


Подобни публикации