10

дек

ribbon

Имате пет дни още за конкурса „Да украсим Бургас“

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

В събота изтича крайният срок на традиционния конкурс „Да украсим Бургас“ , напомнят от общината. В Коледната надпревара могат да се състезават частни домове, офиси, заведения, магазин, институции и др. Тези, които не са се престрашили да участват, нека не губят повече време. Условията са лесни и отнемат само няколко минути. Трябва да се изпратят атрактивни снимки на мястото, което се номинира, добавя се име, телефон за връзкка, точен адрес и наградите няма да закъснеят.

От общината ще очакват предложения на електонния адрес: media@burgas.bg., всички те ще бъдат прецизно разгледани от специално подбрано жури, а победителите ще се обявят на 15-ти декември/последния ден от конкурса/.
Празничната подготовка и украса на Бургас тази година започна още в началото на миналия месец и днес морският ни град вече блести в цялата си прелест. Къщички, гирлянди, играчки с коледни форми-елени, звезди, снежинки и др. се подават от всеки ъгъл, а светлините на запалените елхи озаряват бургаските улици за радост на всички.


Подобни публикации