25

апр

ribbon

Богородица се яви в Кот д’Ивоар

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Девет дни след края на военниет действия в Кот д’Ивоар хиляди жители на столицата Абиджан видяли лика на Богородица в небето над града, съобщи Life News. Божията майка била болечена в ефирни одежди, тя протегнала ръце към хората като за благослов.

Жителите на най-големия град в африканската държава се опитали да заснемат божественото явление, но по думите на един от тях, видеокамерата успяла да запечата само малка част от образа, който хората видяли. «Самият аз не съм католик, но ако това беше НЛО, всички щяха да крещят «Това е летяща чиния!», но те викаха, че виждат дева Мария, знаич са видели именно нея.», свидетелства очевидец.

Подобни явления в страната не са рядкост в последните месеци. На 31 март, отново в Абиджан, хора в различни краище на града са наблюдавали светлинен лъч, спускащ се от небесата към земята. Бунтовниците в Кот д’Ивоар са били уверени, че Богородица ги е поддържала по време на гражданската война, която избухна в края на миналия месец.

Местни жители твърдят, че една от статуите на Божията майка в Абиджан по чудодеен начин е разменила положението на ръцете си. “Ръцете й винаги са били като за молитва, а сега ги е сложила на гърдиет си.”, разказва местен жител.


Подобни публикации