• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

23

май

ribbon

Колумб облече фланелка на Барса

Публикувано в: Светът; (23) прочитания
От: pointburgas

Известната статуя на Христофор Колумб в Барселона беше облечена с огромно копие на новата фланелка на едноименния футболен клуб в навечерието на градското дерби с “Еспаньол”.

Футболният отбор е платил ефектната реклама на новия екип заради името на новия спонсор Qatar Airways, което стои на фланелката, съобщи градският съвет на Барселона.
Феновете на Еспаньол се надяват на гълъбите да им помогнат с оцветяването на фланелката. . “Призовавам всички гълъби от Барселона… незабавно на статуята, за да направят каквото трябва”, написа в фенклубът на “Еспаньол” в Туитър.
Някои фенгрупи на “Еспаньол” обявиха, че ще се обърнат с гръб към терена и ще освиркват, когато техният отбор направи шпалир на новите шампиони при излизането им на терена.
Фланелката на “Барселона” с автографите на някои от играчите ще остане върху статуята на откривателя на Америка до 9 юни.
“Бърселона” ще се опита да спечели двубоя с “Еспаньол”. Целта е да достигнат рекордът на вечния враг “Реал” (Мадрид) от 100 точки на сезон. В момента отборът на треньора Тито Виланова има 94 точки преди последните два кръга.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени