23

май

ribbon

Колумб облече фланелка на Барса

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Известната статуя на Христофор Колумб в Барселона беше облечена с огромно копие на новата фланелка на едноименния футболен клуб в навечерието на градското дерби с “Еспаньол”.

Футболният отбор е платил ефектната реклама на новия екип заради името на новия спонсор Qatar Airways, което стои на фланелката, съобщи градският съвет на Барселона.
Феновете на Еспаньол се надяват на гълъбите да им помогнат с оцветяването на фланелката. . “Призовавам всички гълъби от Барселона… незабавно на статуята, за да направят каквото трябва”, написа в фенклубът на “Еспаньол” в Туитър.
Някои фенгрупи на “Еспаньол” обявиха, че ще се обърнат с гръб към терена и ще освиркват, когато техният отбор направи шпалир на новите шампиони при излизането им на терена.
Фланелката на “Барселона” с автографите на някои от играчите ще остане върху статуята на откривателя на Америка до 9 юни.
“Бърселона” ще се опита да спечели двубоя с “Еспаньол”. Целта е да достигнат рекордът на вечния враг “Реал” (Мадрид) от 100 точки на сезон. В момента отборът на треньора Тито Виланова има 94 точки преди последните два кръга.


Подобни публикации