16

ное

ribbon

Американец засне кацане на НЛО

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Американец успя да заснеме с камерата си кацане на НЛО. Въпреки че подобни записи редовно се появяват в интернет, фактът е бил потвърден от журналисти, които лично се убедили, че непознати обекти постоянно си кръжат в тази част на американското небе.

Първоначално в редакцията на телевизия FOX 31 се е обадил жител на Колорадо, който донесъл видеозапис, направен от него в предградие на Денвър. Ясно се вижда странен обект , който бързо, но хаотично се движи в небето и се изгубва там, където започва земята, възможно е обектът да каца.
Журналистите решили да проверят явлението лично, особено след като мъжа е заявил, че той редовно наблюдава подобни полети. Камерите били включени и след като видели заснетите кадри журналистите с учудване открили същия този обект, който пак така се движи, след което „се приземява”, пише NEWSru.com.
Ð’ интернет не спират споровете за НЛО. Според някои това е „част от теорията за заговора”, други нарича обекта нов военен безпилотен самолет, а експертът по НЛО Робърт Шифър пък заяви, че това е насекомо, което е прелетяло пред камерата през този ден.


Подобни публикации