12

мар

ribbon

ВУЗ-ове идват за студенти в Бургас

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Традиционната кандидатстудентска борса идва Бургас в петък и събота. Тя ще се проведе в изложбената зала на Младежкия културен център. Над 20 български висши учебни заведения от цялата страна ще вземат участие в проявата, която се организира от сдружение „Кандидатстудентска борса” със съдействието на община Бургас.

Ð’ нея ще се представят висши училища от цялата страна, сред които Варненски свободен университет „Черноризец храбър”, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, Висше военноморско училище „Н.Й.Вапцаров” – Варна, Висше транспортно училище „Т. Каблешков” – София, Икономически университет – Варна, Лесотехнически университет – София, Нов български университет – София и Пловдивски университет „П. Хилендарски” – Пловдив и други.
Представителите на университетите ще дават информация на бъдещите студенти и техните родители, за да могат те да се запознаят с условията за кандидатстване, специалностите във висшите училища, графиците за провеждане на изпитите, както и със социално-битови условия и възможности за реализация след завършване на висшето образование.
Часовете, в които кандидатстудентската борса ще бъде отворена и ще приема посетители са на 15 март от 10.00 до 18.00 часа и на 16 март от 9.00 до 13.00 часа.


Подобни публикации