• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

5

фев

ribbon

БСУ въвежда дистанционното обучение

Публикувано в: Образование; (12) прочитания
От: pointburgas

Бургаският свободен университет спечели проект за изграждане на Университетски център за електронни форми на дистанционно обучение и услуги. Проектът е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” и е пряко обвързан със Стратегията за развитие на Бургаска област 2005-2015 г.

Центърът ще дава възможност на настоящи и бъдещи студенти да съвместяват едновременно по гъвкав начин следването в избраната специалност с трудовите си ангажименти.
Ръководител на проекта е доц. д-р Мария Алексиева. В четвъртък тя и екипът й ще представят подробностите по проекта на пресконференция във висшето училище.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени