31

мар

ribbon

Нефтохим-рок разтърси Бургас

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Високооктанов рок разтърси нощния живот в Бургас. Бургаски нефтохимици изненадаха колеги и приятели с тематична вечер посветена на най-добрия рок от 80-те и 90-те години на миналия век. Нестандартната проява бе организирана от юристи и финансисти от Синдиката на българските нефтохимици, почитатели на качествения саунд. Резултатът – над три часа качествен акустичен рок наживо в Грууви бар.

Звезди на вечерта бяха юристите Петър Станчев и Велин Великов – Брадъра, които като истински рок зверове вдигнаха присъстващите на крака с изпълненията си на парчета на Bon Jovi, Whitesnake, Brian Adams, Pink Floyd, Kiss, Van Halen, Queen, Extreme, Winger, Judas Preest и много други. Специални гости на купона бяха известните бургаски рокаджии Петър Евтимов, Венци Халачев и Емил Марков, които опънаха жици заедно с ентусиастите от завода и вдигнаха настроението на всички присъстващи отвъд точката на кипене.
С цялостната организация на събитието се нагърби шефът на отдел „Управление на имуществото” Стефан Цинцарски, който освен като заклет привърженик на здравия саунд, е добре познат и от сцените в местните караоке клубове.


Подобни публикации