• Апостроф


    Доберманите от жълтите павета

    Тодор Канев

    Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

    Пълният текст

  • uk_rentacar

12

юли

ribbon

The Game пак скрои номер, няма да пее в Бургас

Мениджърът му влизал в затвора, Тейлър тъгувал

Публикувано в: Бургас; (25) прочитания
От: pointburgas

Концертът на Джейсън Теръл Тейлър, по известен като  The Game в Бургас на 13 юли се отлага, съобщават организаторите. Всичко се е случило в последния момент. Както се подчертава в съобщението, вината не е на инициаторите на събитието.

“Изчаквахме за официално становище от страна на буукинг агенцията Heavy Rotation, чрез която поканихме The Game! Отлагането не се случва по вина на българската страна и загубите,които ще претърпят организаторите са огромни!

Българската страна на организацията е спазила на 100% изискванията по договор и няма вина в отлагането на концерта! Oт буукинг агенцията,чрез която поканихме американската рап звезда изтъкват като причина за отлагането, влизането в затвора на мениджъра на The Game!

В момента се водят преговори за нова дата за концерт в България. При промяна на датата на концерта, закупените билети ще важат без заверка. При окончателна отмяна на събитието, ще бъде  възстановена пълната стойност на билетите”, се казва още в съобщението.

Сподели: