• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

4

юни

ribbon

Бургазлийка става полицейски шеф на колумбийската столица

Публикувано в: Бургас; (37) прочитания
От: pointburgas

Бургазлийката Донка Атанасова (34 г.) е новият директор по сигурността на колумбийската столица Богота, съобщи местният в. “Еспектадор”.
Тя ще замени досегашния шеф полковник Уилям Нуньес, известен с твърдите си полицейски методи.

Назначаването на социоложка на горещия пост говори за рязка промяна в политиката на правителството спрямо един от най-опасните градове на света, коментира изданието. Атанасова, която е прекарала последните 21 години в Колумбия, ще работи върху реформа в политиката към наркотиците и потребителите им.
Родената в Бургас Атанасова не крие левичарските си политически убеждения. Близка е до социалните движения в континента и е привърженичка на доктрината на Фидел Кастро, пише “Труд”.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени