• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

14

юни

ribbon

Сливен пое щафетата от Древния Рим

Публикувано в: Бургас; (5) прочитания
От: pointburgas


В Сливен, в местността Летище – Бършен, днес се състояха конни надбягвания с двуколки с участието на 28 запрежчици от Добрич, Варна, Плевен, Русе, Симеоновград, Пазарджик и Пловдив.

В Сливен състезанието за рисиста порода коне се организира за първи път от общината и Клуб по конен спорт „Ванина Трот”.
Кметът Милев откри конните надбягвания и връчи на победителите купи, от община Сливен. Всички коне бяха закичени с лента с розетка за спомен от организаторите.
Кметът посочи, че общината подкрепя спортните прояви в Сливен и ще направи конните надбягвания част от постоянния спортен календар на общината.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени