• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

11

май

ribbon

Сезонът в Бургас започва в четвъртък

Публикувано в: Бургас; (20) прочитания
От: pointburgas

Макар и неофициално, летният сезон в Бургас ще започне в четвъртък. На плажа ще се появят първите спасители – три обходни двойки, като ще бъде осигурено и медицински специалист.

Иначе Денят на детето – 1 юни е официалната дата за откриването на плажния сезон. Както и през миналата година тридесет спасители ще бдят за живота на плажуващите. Те ще обслужват четиринадесет поста.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени