• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

17

мар.

ribbon

Руснаците предлагат круизна връзка Бургас – Сочи

Публикувано в: Бургас; (21) прочитания
От: pointburgas

Създаване на директна круизна връзка Бургас-Сочи е била обсъдена в Москва в рамките на работна среща между българска делегация и представители на руската федерална агенция по туризъм, съобщават от икономическото министерство.

България е предпочитано място за почивка от руснаците. В началото на годината е имало много руски туристи, като те са били с 14,9% повече в сравнение със същия период на миналата година.
Заявен е интерес и от двете страни, поради тази причина Русия кани България да участва в Кулинарния фестивал през 2014 г.
По време на срещата Русия е проявила интерес и към бългаските пристанища с цел круизни пътувания. Разгледана е била възможността за създаване на директна круизна връзка Бургас-Сочи или Сочи-Бургас.
В България има 266 винарни, хубави пристанища, много минерални извори и това са само част от природните ни дадености, които ни нареждат в топ 10 на предпочитаните туристически дестинации.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени