• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

28

юли

ribbon

Парапланеристи показаха майсторство в Бургас

Публикувано в: Бургас; (6) прочитания
От: pointburgas

Четиридесетидвама състезатели – парапланеристи взеха участие в турнира на по целно кацане в Бургас.Пилотите стартираха от площадка пред паметника на Петя Дубарова в Морската градина и се приземяваха на Северния плаж, а най-добрите постижения бяха аплодирани от летовници и зрители.

При мъжете първо и второ място заеха пилоти от Перник- Веселин Георгиев и Димитър Ралев. на трето място е пилотът от Бургас Христо Арнаудов. При дамите на първо място се класира Риманте Цолова / латвийка омъжена за българин/, на второ е класирана Веселина Петрунова от Бургас. а трета е Николина Вълканова. Организаторите са доволни от липсата на инциденти, а най-вече от удвоения брой състезатели тази година в сравнение с миналата.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени