29

яну

ribbon

Няма лого за “Бургасбус”

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

„Бургасбус“ продължава да търси най-добрите предложения за своето ново лого, с което да се идентифицира цялостното развитие на фирмата. Експертно жури разгледа постъпилите досега предложения и взе решение да даде възможност на участниците да доработят предложенията си.

В конкурса могат да се изпращат и нови предложения. Крайният срок е 15-ти февруари, а желаещите да участват трябва да изпратят проектите си на електронния адрес на дружеството: bourgasbus@abv.bg.
Логото трябва да отразява новата визия на фирмата и развитието на „Бургасбус“ като надежден и модерен автобусен превозвач. Има и още няколко изисквания, сред които предложенията да не асоциират с други наложили се в световен мащаб лога, знаци и емблеми. Препоръчително за авторите е да използват свой авторски шрифт, съобразен с идеята, която искат да внушат. От голяма полза за доброто възприемане и адекватното оценяване на проектите е максимално доброто визуализиране на различните предложения на запазения знак. От дружеството съветват кандидатите да направят и монтажи, показващи идеите им за брандиране на автобусите, прилагане на логото върху билети, карти, табели на спирки и т.н.


Подобни публикации