12

ное

ribbon

Бургас търси 2 000 преброители

Преброяване 2011 започва през март

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Набирането на преброители и контрольори за предстоящото през март 2011 г. преброяване на населението и жилищния фонд на страната започна. В рамките на един месец (до 10 декември) всеки, който желае да се включи в инициативата, може да кандидатства за една от двете позиции.

Ð’ Бургас вече е назначена общинската комисия, която ще отговаря за Преброяване’2011 на територията на общината. Приблизително 2000 преброители и 350 контрольори се очаква да се включат в преброяване на населението на областта, като почти половината от тях ще участват в преброяването на гражданите и жилищния фонд на територията на община Бургас.
Всички документи могат да се изтеглят от сайта на община Бургас / http://www.obstina-bourgas.org/, да се попълнят и след това подадат в Центъра за административно обслужване на граждани, в териториалните дирекции или в съответните кметства.
Пак на сайта на общината кандидатите могат да се запознаят предварително и с инструкциите за организиране и провеждане на преброяването. Одобрените ще преминат специални обучения през януари и ще подпишат декларация за опазване на статистическата тайна на получената информация.


Подобни публикации