11

яну

ribbon

БСУ домакинства сватбено изложение

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Бургаският свободен университет ще бъде домакин на третото поред изложение „Вашата сватба – мечта“ на Асоциацията на бургаските сватбени агенции. То ще се проведе в събота и неделя и обещава да е най-мащабното до момента. За два дни посетителите ще видят всичко – от украси на сватбени маси, през примерни менюта и покани до фризьори, гримьори, диджеи и професионални танцови формации.

И в двата дни изложението е от 10:00 до 18:00 часа. То се провежда под патронажа на община Бургас. В събота ще има дефиле на булчински рокли и демонстрация на уменията на фризьори и гримьори. В неделя ще се представят фолклорни формации, изпълнители на танго и салса, както и на ориенталски танци. В изложението ще участват 35 фирми.
Посетителите ще могат да разгледат предложенията на фирми за кетъринг , сладкарски, както и големи хотелски вериги. За перфектния завършек на сватбения ден и зрелищна заря съвети ще дадат специалисти, занимаващи се с фойерверки и пироефекти. На изложението отново ще присъстват фотографи и видеооператори.
Участващите агенциите са подготвили томбола с награди за кандидат-младоженците. През миналата годита сватбеното изложение бе посетено от приблизително 2300 младоженци.


Подобни публикации