22

ное

ribbon

Подправили гласа на Джако

Братът на звездата обвинява в мошеничество продуцента Джон Маклейн

Публикувано в: Светът;
От: pointburgas

Ранди Джексън, брат на Майкъл Джексън, обяви в своя блог, че дискът “Майкъл”, който трябва да се появи на 10 декември е фалшификат. Той твърди, че в част от песните не звучи гласът на Джако и именно затова членовете на семейството не са били допускани в звукозаписното студио от продуцента Джон Маклейн докато е бил записван албумът.

“Много е странно как Sony планира да издаде през следващите седем години още 10 албума на Майкъл, когато Маклейн няма оригинален материал даже за един диск. Интересно на какво разчита  Sony? Или на компанията й е все едно?” , пише още Ранди Джексън в своя блог.

Стойността на сделката, която  Sony сключи с наследниците на Джексън през пролетта на 2010 година, е 250 милиона долара, което се явява рекорд в музикалния бизнес.

Според официалната информация албумът “Michael” включва по-рано неиздавани песни на Майкъл Джексън, завършени след неговата смърт. Ð’ диска вземат участие със съвместни записи с Майкъл изпълнителите Лени Кравиц, Ейкън и 50 Cent.

Още преди няколко месеца новият албум предизвика негативни реакции у някои музиканти и в частност  Will.i.am от Black Eyed  Peas, който каза, че Майкъл в никакъв случай не би искал да се спекулира като се издават недоработени от самия него песни


Подобни публикации