13

юни

ribbon

Възпитаничка на БСУ издава електронна книга

В Морското казино ще бъде първата премиера на творбата

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Възпитаничката на Бургаския свободен университет Ева Иванова, известна в писателските среди с псевдонима си Ами Тола,  представя новата си творба, която този път е електронна. Наръчникът, носещ провокативното заглавие „Гледай си работата” е и първa по рода си в България забавна е-книга, предназначена за копирайтъри и фрийлансъри. „Гледай си работата“ обещава да хвърли повече светлина, както върху копирайтингът като професия и услуга, а също така и върху рекламата, необходимата на всички финансова грамотност и възможностите за преквалификация и реализация в друга сфера.

Ами Тола / Ева Иванова/ е родена през 1988г. През 2011г. завършва “Връзки с обществеността” в БСУ. Автор е на книгата “Заблудения завоевател”, издадена през 2010 г. от издателство “Божич”- Бургас и на пиесата “Вагон”.
Носител е на национална награда “Народни будители 2010″ от Съюза на свободните писатели за дебютния си роман “Заблудения завоевател”, а пиесата й “Вагон” печели II място и грамота за най-младежка постановка на Международния фестивал – Празници на младежкото театрално изкуство “Бургаски Изгреви” 2011.
Занимава се актьорско майсторство. Играла е в театралното ателие на Бургаския свободен университет, с режисьор Елевтерий Елевтеров. Участвала е в постановките “Криворазбраната цивилизация” по Войников, “Суматоха” по Радичков, “Господин Мортагон” по Иван Вазов, поетичен спектакъл “Кълна ви се- аз всичко бих повторил” по стихове на Христо Фотев и в мюзикъла “Вагон” по Ами Тола. В момента превежда дебютния си роман на английски и пише следващата си книга изцяло на английски. Определя себе си като православна християнка, писател, меритократ и широко скроена личност.
Премиерата на книгата ще се състои на 15.06. 2012 г. от 18:00ч. Представяне ще бъде доста нестандартно и изпълнено с много изненади.


Подобни публикации