28

сеп

ribbon

Администрацията търси 839 студенти за стажанти

Публикувано в: Образование;
От: pointburgas

Разкрити са 839 стажантски позиции за студенти в 183 административни структури на държавната администрация. Те са в 109 населени места в цялата страна от втората вълна студентски стажове по проект „Създаване на капацитет за бъдещето”, за които всички студенти ще могат да кандидатстват до 5 октомври.

Стажовете ще се проведат от 29 октомври до 29 ноември 2012 г. Кандидатстването ще се извършва изцяло по електронен път – чрез специализирания портал за стажове в държавната администрация www.staj.government.bg.
Програмата включва едномесечен неплатен стаж с фокус върху придобиването на практически опит, нови професионални умения и запознаване с културата и атмосферата в държавната администрация.

Към момента на кандидатстване желаещите трябва да са студенти с непрекъснати права, в процес на обучение във висше учебно заведение в страната или в чужбина, след завършен втори курс; Да са в процес на обучение по специалност, съобразно стажантското място, за което кандидатстват; Да имат среден успех от следването до момента – над 4.00.


Подобни публикации