13

мар

ribbon

3D техника обсади бургаската община

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

Община Бургас осъмна заобградена от множество проектори и мощна озвучителна техника. В петък /15 март/ от 19.00 часа сградата със седемте колони ще бъде бомбардирана със звук и светлина. С подготвяната 3D прожекция ще бъде даден зрелищен старт на фестивала за съвременно изкуство „Включи града“ – издание второ.

Не пропускайте да видите как сградата на общината се превръща последователно в крепост, кораб, в приказен град и морско дъно, в тонколона и дим – това са само част от трансформациите, които ще се прожектират със специалните проектори върху нейната фасада. Анимацията и светлинните ефекти са съчетани със специално композирана музика.
За да подгрее публиката за 3D преживяването, от Лондон пристига DJ Electronic Element. Популярният диджей, родом от Поморие, ще представи уникално лайв изпълнение, включващо авторски тракове. Ще му помага бургаският глас Галина Милкова.
3D прожекцията се прави седмица преди началото на фестивала “Включи града”, който ще се проведе от 22 до 24 март в Морската градина. Неговата публика отново ще види многобройни артинсталации, пърформанси, концерти, кино прожекции, уъркшопи и изложби.
Той е в подкрепа на Кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата 2019.


Подобни публикации