5

апр

ribbon

Три часа с “Metallica” идват в Бургас

Членове на Gabana, P.I.F. и Freestyle на живо в 10 български клуба

Публикувано в: Култура;
От: pointburgas

В петък, в клуб BIZARRE в Бургас от 22:30 ч.почитателите на легендарната “Metallica” ще имат възможност да се насладят на 23 кавъра на групата, изпълнени от Виктор Стамболов (Gabana/P.I.F.), Ангел Дюлгеров (Freestyle), Моржа (Gabana) и Никола “Никсън” Джоков (Gabana). Концертът е част от националното клубно турне “Metallica Tribute – Welcome home”, стартирало на 21 март в столчиния “Строежа”.

Проектът ще представи на живо 23 песни от всички албуми на Metallica в 3-часово шоу. Турнето преминава още през Пловдив, Стара Загора, Русе, Габрово, Сливен, Хасково, Севлиево и Благоевград.
За атмосферата на концерта официалният клуб на Metallica /http://bit.ly/eskb0l/ отбелязва:
“В България има много яки групи, заради които си прекарваме супер по клубовете. Няма как обаче да подминем това, на което голяма част от нас, членовете на официалния фенклуб на Metallica в България, които сме в София, станахме свидетели. На 21 март (понеделник) гледахме трибюта на Metallica, за който се говори от известно време насам. Направиха го тримата членове на пловдивската група Gabana плюс още един китарист – Ангел Дюлгеров. Бандата продължава с концертите из други градове из страната и горещо препоръчваме на всички фенове на Metallica да ги видят. Досега не бяхме гледали група да свири толкова добре кавъри на Metallica в продължение на около 2,45 часа и то без прекъсване. Много труд, време и старание са вложили момчетата в подготовката на шоуто. Интересен и разнообразен сетлист, като много от песните Metallicа изключително рядко ги свирят на живо, а други дори не са никога досега.”


Подобни публикации