12

юни

ribbon

Руска кинозвезда избра Южното Черноморие

Публикувано в: България;
От: pointburgas

Известният руски актьор Сергей Селин стана поредната филмова звезда, сдобила се с ваканционен имот в България, съобщи сайтът moe-online.ru. Артистът от Воронеж вече е завел в новия си апартамент своето семейство – съпругата Анна и двете си деца – тригодишната Мария и малкия Макар. Семейството планира да прекара цялото лято на българското черноморие, докато актьорът продължава да снима.

Анна Селина обяснила пред журналисти, че те отдавна обмисляли да купят ваканционен имот в чужбина. Обсъдили различни варианти – Черна гора, Хърватия и пр. но решили, че България е най-добрият вариант за семейство с малки деца.
Новият апартамент, на стойност 200 000 евро, на семейство Селини е с площ почти 100 кв. м. и се намира в комплекса „Санта Мария” край Созопол.
Сергей Селин е роден във Воронеж. Актьорско образование получава в Ленинградския институт за театър, музика и кинематография. Снимал се е в над 30 филма и сериали. Известен е най-вече с ролите си в сериалите „Улицата на разбитите фенери” и „Ченгета”.


Подобни публикации