8

май

ribbon

Знаменитият Busta Rhymes открва SPIRIT of Burgas

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Busta Rhymes, един от най-емблематичните и скандални артисти на американската рап и хип-хоп сцена, и Tinie Tempah, най-популярният английски рапър напоследък, поставят началото на главната сцена на SPIRIT of Burgas на 3 август. Петъчната вечер на най-големия музикален фестивал в България буквално ще взриви всички фенове на силната рима първо с лондонското откритие на 2010-та, след което едва ли ще има меломан, който да пропусне лошото момче на Бруклин.

Busta Rhymes. Тревър Тахием Смит Младши, както е истинското име на Busta Rhymes (от англ. ез. bust a rhyme, взривявам с рими), е роден на 20 май 1972 г. Макар и след броени дни да навършва 40 години, той продължава да е сред водещите имена в световната рап и хип-хоп музика, като съвсем наскоро бе номиниран в две категории на последното издание на наградите Grammy за песента “Look At Me”.
SPIRIT of Burgas е най-мащабното музикално събитие в България, създадено и развиващо се по европейски стандарти. Първото издание на фестивала е през 2008 г., като от самото начало и до днес Община Бургас е съорганизатор на SPIRIT of Burgas, който се провежда под патронажа на кмета господин Димитър Николов.

Информация за билетите:

SPIRIT of Burgas 3-day Full Festival Pass – 200 BGN/SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/

SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 130 BGN

Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 3-day Pass – 90 BGN

SPIRIT of Burgas 1-day Full Festival Pass – 90 BGN /SPIRIT of Burgas & Solar Dance Arena/

SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 60 BGN

§ Solar Dance Arena @ SPIRIT of Burgas 1-day Pass – 35 BGN


Подобни публикации