4

мар

ribbon

Джурасик парк идва в Морската в Бургас

Публикувано в: Бургас; (10) прочитания
От: pointburgas

Огромни динозаври – високи 5 и дълги 7 метра – ще завладеят Морската градина и централните пешеходни улици в Бургас на 22 и 23 март. С внушителните си размери и атрактивен вид, те със сигурност ще впечатлят и развеселят малки и големи и ще оставят незабравими емоции, връщайки ни хилядолетия назад. Нашествието на праисторическите животни е част от програмата на фестивала „Включи града“.

Уличният спектакъл „Динозаври” ще бъде представен от една от най–изявените съвременни артистични трупи в Европа – „Close Act” от Холандия. Те гостуват за първи път в Бургас, след редица участия в почти цяла Европа, Канада, Бразилия, САЩ, Мароко, Индия и др.

И тази година програмата в сегмент „Пърформанс” на фестивала „Включи града” е изключително интересна и разнолика – освен нетрадиционни улични представления, тя ще ни предложи „програма на свещи”, куклен театър на открито, танцови спектакли – общото между всички тях е, че излизат от традиционните зали и премахват границата между артисти и публика.
Специално подготвени за тазгодишното издание на „Включи града“ са танцовите спектакли „Не е за мен” и „La Somnambula”. Те ще се играят на свещи, в зала „Коджакафалията” в Морското казино на 22 и 23 март от 21.00 часа.