15

апр

ribbon

“Бургас бийч” пусна втория транш храни за нуждаещи се

Публикувано в: Бургас;
От: pointburgas

Фирма „Бургас бийч” даде днес старт на втория транш от раздаването на хранителните продукти, обявени в благотворителната инициатива „Искам да помогна”. Пакетите с месни, млечни и зърнени продукти ще бъдат раздавани в три последователни дни – днес, утре и вдругиден – в Социалната трапезария на БЧК на улица „Оборище” 95.

И през трите дни, от 10,00 до 16,00 часа, без прекъсване ще се подпомагат нуждаещи се, които попадат в 4-ри целеви групи, предложени от Агенцията за Социално подпомагане и одобрени от дарителя Атанас Атанасов.

В Социалната трапезария на БЧК храните са раздавани на семейства с деца с увреждания, семейства с ограничени доходи с деца до 1 година, семейства с настанени деца по реда на чл. 26 от Закона за закрила на детето /настанени при близки и роднини/, семейства с деца с един жив родител.

По време на кампанията „Искам да помогна” фирма „Бургас бийч” ще раздаде 3 000 килограма месни продукти и 1 000 килограма млечни продукти – под формата на сирене. Зърнените продукти – ориз, боб, леща, общо 1 тон, са дарение от бургаската фирма „Мотив”. Общото количество продукти ще бъде раздадено на повече от 2 000 нуждаещи се, жители на Бургас.


Подобни публикации