26

ное

ribbon

УНИБИТ гостува на БСУ

Публикувано в: Образование; (19) прочитания
От: pointburgas


Университетът по библиотекознание и информационни технологии ще гостува на Бургаския свободен университет.
На 29 ноември в зала 207 от 10 ч. ще се проведе семинар, на който ще бъдат представени разработвани по проект „Дистанционно обучение по библиотечно-информационни науки, печатни науки и науките за културното наследство“, магистърски програми.

Сред тях са „Библиотечно-информационен и културен мениджмънт“, „Библиотечно-информационни политики“, „Музеен и арт мениджмънт“, „Електронен контент: иновации и политики“, „Медийна информация и реклама“ и др.
Обучението е подходящо за специалисти от практиката в библиотечно-информационната и културната сфера, дипломирани студенти бакалавърска степен по библиотечно-информационни науки и архивистика, науките за културното наследство, както и в областта на печатните комуникации, издателския, рекламен и медиен бизнес, хора със специални образователни потребности, специалисти с висше образование от други области, интересуващи се от преквалификация от цялата страна и други.
Проектът разкрива нови възможности чрез дистанционнаат форма на обучение за придобиване на магистърска степен по няколко специалности, отговарящи на разнообразни професионални интереси на потенциалните обучаеми и на реални потребности на библиотечно-информационния и културен сектор в нашата страна.


Подобни публикации
    няма намерени