• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

25

февр.

ribbon

Пето издание на “Наградата на Декана” утре в БСУ

Публикувано в: Образование; (10) прочитания
От: pointburgas

Седем студенти от Бургаския свободен университет се състезават за Наградата на Декана на Центъра по хуманитарни науки на висшето училище. Призът ще бъде връчен утре на специална церемония от доц. Евелина Динева, декан на ЦХН. Отличието се присъжда за пета поредна година.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-кметът по култура и образование на община Бургас Йорданка Ананиева, носителите на награди от предходни издания и деканите на центровете на БСУ.
За първи път община Бургас ще удостои със своя награда най–добрите възпитаници на университета, стажували в общинската администрация.
Конкурсът „Наградата на Декана“ е създаден през 2007 година и има за цел да стимулира академичното развитие на студентите. От няколко години между община Бургас и Бургаски свободен университет има подписано споразумение за сътрудничество във връзка с организирането и провеждането на стажантски програми за студентите от специалности „Връзки с обществеността“, „Публична администрация“, „Право“.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени