• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

15

февр.

ribbon

Новият просветен министър идва в Бургас

Публикувано в: Образование; (20) прочитания
От: pointburgas

Първа копка, посещение на двата университета и представяне на Академичния център са включени във визитата на новия просветен министър акад. Стефан Воденичаров в Бургас. Посещението ще бъде първата извънстолична обколка на новия титуляр на МОМН.

Академик Воденичаров ще присъства в неделя на водосвета и символичната първа копка на новия спортен комплекс на Френската и Математическата гимназии. В неделя той ще има среща и с ръководството на Бургаския свободен университет.
В понеделник министърът ще посети и университет “Проф. д-р Асен Златаров”, като ще гостува и на Лабораторията по математична химия, ръководена от проф. Ованес Мекенян.
Последният ден от визитата ще бъде посветен на срещи и презентации по повод новосъздаващия се Академичен център Бургас и среща с високотехнологични фирми.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени