• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

8

окт.

ribbon

Лента, спорт и дискусия очакват министър Игнатов в Бургас

Публикувано в: Образование; (8) прочитания
От: pointburgas

С прерязване на лентата, заедно с кмета Димитър Николов, на обновеното детско заведение “Изгрев” ще започне по предварителна програма днешното посещение в Бургас на министъра на образованието Сергей Игнатов. По-късно министърът ще присъства в спортен комплекс “Славейков” на състезание по народна топка между представителни отбори от преподаватели в детски заведения на територията на община Бургас.

Той ще изгледа и минитурнира по волейбол и баскетбол между представителни отбори от преподаватели в учебни заведения.
В ранния следобед Сергей Игнатов и заместничката му Милена Дамянова ще участват в дискусия на тема “Мястото и ролята на общините в новия Закон за предучилищното и училищното образование”, която ще се проведе в Казиното.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени