• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

26

февр.

ribbon

Бъдещ журналист грабна „Наградата на Декана“

Публикувано в: Образование; (77) прочитания
От: pointburgas

Четвъртокурсникът от специалност „Журналистика“ в Бургаския свободен университет Дончо Златев стана новият носител на „Наградата на Декана“, която се връчва на студенти от Центъра по хуманитарни науки за академични успехи, активна гражданска позиция и издигане авторитета на висшето училище. Лауреатът посвети своето отличие на покойната доц. д-р Цонка Люцканова от благодарност за нейната помощ и напътствия.

На специална церемония днес в зала „Изток“ на Бургаския свободен университет бяха обявени имената на отличените студенти. Със златен сертификат и плакет бе награден класираният на първо място Дончо Златев, със сребърен сертификат – Катина Лукова. Останалите номинирани за наградата на декана получиха грамоти.
Специално внимание бе оказано и на студентите от Хуманитарния център, стажували в общинската администрация. Зам.-кметът на община Бургас Йорданка Ананиева ги поздрави и отличи с грамоти за положеното старание по време на стажовете.
По традиция студентите на ЦХН избраха и Преподавател на годината, като за носител на приза бе определена доц. д-р Марияна Лазарова.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени