• Апостроф


    Доберманите от жълтите павета

    Тодор Канев

    Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

    Пълният текст

  • uk_rentacar

14

ян.

ribbon

Хеви метъл звезда с премиера у нас

Таря Турунен за първи път на българска сцена

Публикувано в: Култура; (26) прочитания
От: pointburgas

Звездата на епичния метъл – Таря Турунен от Nightwish пристига за концерт у нас на 26 януари. Финландската метъл кралица започна своето турне „What Lies Beneath Final Tour“ в Злин, Чехия. Първоначално събитието беше планувано за столичната зала Христо Ботев, но поради големия интерес към концерта, ще се проведе в „Арена армеец София“.

Богинята на метъла, родена в държавата, където народната музика е хеви метъл, ще изнесе самостоятелен концерт, като преди нея ще ни подгреят италианските групи Sylpheed и Scala Mercalli. Всяка от тях ще предложи нещо различно и интересно на българската публика, уверяват организаторите.

По време на събитието публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

Билетите за концерта на Tarja в София са в продажба в мрежата на Ticketstream. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Multirama, Technomarket, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Билетите се продават на цена от 40 лв., а на място в деня на концерта цената ще е 50 лв. Началният час е 20:00ч.

Сподели: