15

юни

ribbon

Възпитаник на Френската спечели голямата награда за млад поет

Публикувано в: Образование; (353) прочитания
От: pointburgas

Пламен Бонев, ученик в 11 клас в Гимназията за романски езици „Г.С.Раковски” – Бургас спечели голямата награда на конкурса за поезия на френски език, организиран от Френския културен институт у нас
Пълният текст »


2

юни

ribbon

Златна монета за световния шампион

Публикувано в: Образование; (4) прочитания
От: pointburgas

Община Бургас осигурява средства, за да подпомогне шахматното чудо Цветан Стоянов – световен шампион в своята възрастова група при участието му в следващите европейско и световно първенство, които ще се проведат в края на тази година.
Пълният текст »


2

юни

ribbon

Никола Инджов е носител на националната литературна награда “Никола Фурнаджиев”

Публикувано в: Култура; (25) прочитания
От: pointburgas

Роденият в Бургас поет и писател Никола Инджов бе отличен с Националната литературна награда „Никола Фурнаджиев”, присъждана от община Пазарджик.
Седем автори бяха номинирани за Националната награда за поезия “Никола Фурнаджиев”, сред тях Боян Ангелов, Калин Донков, Марин Георгиев, Стефан Цанев.
Пълният текст »


30

май

ribbon

„Бургас – културният кръстопът“ спечели PR Приз 2013

Публикувано в: Образование; (16) прочитания
От: pointburgas

Дейзи Коляндова, третокурсничка „Връзки с обществеността” в Бургаския свободен университет спечели Първо място в студентската категорията на Националния конкурс PR Приз 2013.
Пълният текст »


24

апр

ribbon

С “Прометей” отличават бургаската болница

Публикувано в: Бургас; (11) прочитания
От: pointburgas

МБАЛ Бургас АД един от тазгодишните носители на наградата „Прометея”, която КНСБ всяка година връчва на предприятия, създали добри и здравословни условия на труд за своя персонал.
Пълният текст »


26

фев

ribbon

Бъдещ журналист грабна „Наградата на Декана“

Публикувано в: Образование; (79) прочитания
От: pointburgas

Четвъртокурсникът от специалност „Журналистика“ в Бургаския свободен университет Дончо Златев стана новият носител на „Наградата на Декана“, която се връчва на студенти от Центъра по хуманитарни науки за академични успехи, активна гражданска позиция и издигане авторитета на висшето училище. Лауреатът посвети своето отличие на покойната доц. д-р Цонка Люцканова от благодарност за нейната помощ и напътствия.
Пълният текст »


25

фев

ribbon

Пето издание на “Наградата на Декана” утре в БСУ

Публикувано в: Образование; (10) прочитания
От: pointburgas

Седем студенти от Бургаския свободен университет се състезават за Наградата на Декана на Центъра по хуманитарни науки на висшето училище. Призът ще бъде връчен утре на специална церемония от доц. Евелина Динева, декан на ЦХН. Отличието се присъжда за пета поредна година.
Пълният текст »


23

ное

ribbon

Стефан Китанов е Мениджър №1 на Europa Cinemas

Публикувано в: Култура; (13) прочитания
От: pointburgas

Всяка година Europa Cinemas отличава някои от киносалоните в мрежата с три награди за най-добри и интересни постижения. През 2012 година като най-добър мениджър е награден Стефан Китанов, съобщи rakurs.bg . „Тази награда се връчва на г-н Китанов като признание за успешната му работа като мениджър на Дома на киното – годишно броят на зрителите в този киносалон, член на мрежата на Europa Cinemas, се е удвоил в сравнение с 2004 година.
Пълният текст »