25

фев

ribbon

„Sutherland“ се интересува доколко владеят чужди езици бургаските студенти и гимназисти

Компанията замисля да разкрие кол-център и в Бургас

Публикувано в: Бургас; (1 046) прочитания
От: pointburgas

„Sutherland Global Services “ – България и община Бургас започват съвместно проучване в бургаските университети и гимназии относно степента на владеене на чужди езици. Резултатите от проучването ще подпомогнат ръководството на фирмата при вземане на решение за откриване на втори офис извън територията на София. Sutherland Global Services е международна компания за аутсорсинг на бизнес процеси и операции.

Създадена от индиец в САЩ, днес фирмата има служители в Индия, САЩ, Филипините и Канада. Сред клиентите й на глобално ниво са компании като Dell, Microsoft, Semantic, Amazon, eBay.
В България фирмата предоставя техническа поддръжка и обслужване на клиенти чрез кол-центрове и решаване на проблеми по телефон, имейл и чат на живо.
Компанията предлага атрактивни заплати, пълен пакет социални придобивки и възможност за работа както на пълен, така и на половин работен ден. Изисквания към възрастта на кандидатите няма. В анкетното проучване могат да се включат всички желащи за работа, които владеят задължително английски език, както и втори чужд език (немски, френски, скандинавски и др.) на отлично ниво.