• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

30

ян.

ribbon

Плашат с бомби бургаския съд

Публикувано в: Бургас; (3) прочитания
От: pointburgas

Два сигнала за поставено взривно устройство в сградата на бургаския съд са получени в рамките на 11 минути тази сутрин на тел. 112, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР-Бургас Цветелина Рандева.

Първото анонимно телефонно обаждане от мъжки глас е осъществено в 08.28 ч., а второто (вероятно от същия мъж) – в 08.37 ч. И двете обаждания са извършени от улични телефони.
Своевременно сградата на Бсъда, разположена на пл. „Тройката“, е обезопасена от полицейски екипи, като намиращите се в нея служители и граждани са изведени навън.
Съвместно със служители от „Съдебна полиция“ се извършва щателна проверка, като съмнителни вещи или предмети не са открити до момента.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени