• Апостроф


    Доберманите от жълтите павета

    Тодор Канев

    Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

    Пълният текст

  • uk_rentacar

8

юли

ribbon

Откриват утре “Душата на океана”

Публикувано в: Бургас; (18) прочитания
От: pointburgas

Дългоочакваната изложба на National Geographic под наслов “Душта на океана” ще бъде официално открита утре в Бургас. Проявата е в подкрепа накандитатурата на Бургас за културна столица на Европа през 2019 г.

Преди церемонията по откриването на експозицията, с журналисти ще се срещнат
Рейчъл Лав – вицепрезидент на National Geographic Socicety, Синтия Думбиа, специалист на National Geographic Socicety, ръководител на пътуващата изложба, г-н Николай Караджов – издател на National Geographic България, кмета на Бургас Димитър Николов и др..
Изложбата ще гостува в Бургас до 31 август.

Сподели: