• Апостроф


  Доберманите от жълтите павета

  Тодор Канев

  Отбелязахме четвърт век от началото на демократичните промени у нас. Според прокламираното през това време, ние вече сме заживели в едно демократично и свободно общество, в което има правото да изразяваме нашето лично мнение, както и че имаме пълната свобода на словото. Под път и над път това го говорят журналисти, политолози, социолози, десни политици и даже президентът на Републиката Плевнелиев, който с хъс ни убеждава, че е много по-добре да сме бедни, да има всевъзможни икономически трудности, да нямаме газ и отопление, но да сме свободни и в НАТО и ЕС. Разбира се, бидейки милионер президентът може да си позволи това, нали сит на гладен не вярва…

  Пълният текст

 • uk_rentacar

17

Дек.

ribbon

Наново гледат делото срещу Джубрилов

Публикувано в: Бургас; (11) прочитания
От: pointburgas

Бургаският апелативен съд е отменил оправдателната присъда по делото на Любен Джубрилов, образувано за ръководство и участие в организирана престъпна група, информираха от Апелативна прокуратура – Бургас.

В съобщението се казва:
“На 15.12.2012г. Апелативен съд Бургас отмени оправдателната присъда на Окръжен съд Бургас №89/2012г. по НОХД №296/2011г. по внесен протест на Окръжна прокуратура Бургас, поддържан в съдебно заседание изцяло от Апелативна прокуратура Бургас /делото за ръководство и участие в организирана престъпна група, създадена с цел да върши престъпления по чл.252 ал.ІІ и чл.214 от НК с ръководител – Любен Николов Джубрилов/, като постанови Решение по ВНОХД №208/2012г., с което върна делото за ново разглеждане от стадия на досъдебното производство.”
Решението не подлежи на касационно обжалване или протестиране.

Сподели:

Подобни публикации
  няма намерени